Buren Hallum Automaterialen officieel Eni-distributeur

Buren Hallum Automaterialen officieel Eni-distributeur

Buren Hallum is officieel distributeur van Eni. Van dit merk leveren wij uit voorraad onder andere motorolie, transmissieolie, remvloeistof en koelvloeistof. Als het nu gaat om kleinverpakkingen, drums of bulkleveringen, Buren Hallum kan het voor u verzorgen.

Motorolie

Eni i-Sint is een hoogwaardige productlijn dat voldoet aan de behoeften van de hedendaagse motoren zoals gebruikt in de automotive sector. De lijn omvat met name smeermiddelen ontwikkeld voor de nieuwste generatie motoren en zijn geschikt voor voertuigen met diesel partikelfilter (roetfilter).

 

Transmissieolie en overige vloeistoffen/vetten

Eni heeft een ruime keuze in transmissie oliën. Het is belangrijk dat u voor de handgeschakelde –en automatische versnellingsbakken de juiste olie kiest. Daarnaast voert Eni een uitgebreid programma in koelvloeistof, remvloeistof en vetten.

De juiste keuze van smeermiddelen/vloeistoffen

Om het juiste product voor een auto te vinden, moeten de aanbevelingen van de fabrikant worden opgevolgd. De volgende punten zijn van belang om het meest geschikte smeermiddel te vinden:

  • Raadpleeg in het onderhoudsboekje van de auto het hoofdstuk over de smering
  • Het aanbevolen viscositeitsniveau door de fabrikant (bv 5W30,  15W40 etc.)
  • Identificeer de prestatiespecificaties vereist door de fabrikant (bv ACEA C2, A5/B5-04, FIAT 9.55535 S1, etc)
  • Kies uit het Eni assortiment het smeermiddel dat de viscositeit en de strenge specificaties van de constructeurs kunnen garanderen.


Eni smeermiddelen adviseurEni Logo

U kunt op eenvoudige wijze uitvinden welk smeermiddel bij een auto hoort door gebruik maken van de Eni smeermiddelen adviseur. Hier kunt u op kenteken de juiste producten vinden.

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP