Nieuw: achtermatten Fiat 500 en mattenset catalogus

Nieuw: achtermatten Fiat 500 en mattenset catalogus

De nieuwste generatie Fiat 500 wordt vaak afgeleverd zonder achtermatten. Daarom hebben we nu ook achtermatten met originele pasvorm in ons assortiment opgenomen. Deze zijn vanaf nu te bestellen in de webshop en worden binnenkort uitgeleverd. Daarnaast is onze nieuwe mattensets catalogus completer dan ooit. De nieuwste catalogus vindt u in onze webshop onder ‘prijslijsten’. 

NIEUWE CATALOGUS MATTENSETS

De mattensets die Buren Hallum Automaterialen B.V. aanbiedt, worden gemaakt van hoogwaardig tapijt en hebben een uitstekende pasvorm. De rug van de mat is gemaakt van granulaat. Dit zorgt voor een goede antislip. De mattensets zijn voorzien van originele- of universele bevestiging.

Daarnaast leveren wij rubberen mattensets. Deze matten zijn van hoogwaardige kwaliteit rubber.De mattensets worden door de fabrikant per auto zorgvuldig ingemeten, zodat een goede pasvorm gegarandeerd kan worden. De matten hebben een opstaande rand van ca. 13 millimeter, zodat vuil optimaal wordt tegengehouden. De rubberen mattensets zijn voorzien van de originele bevestigingspunten.

Naast normale en rubberen mattensets bieden wij ook bagagebakmatten aan. Deze matten zijn van kunststof en hebben een perfecte pasvorm. De matten zijn zeer geschikt om vuile en vochtige producten te vervoeren. Vuil en vocht blijven liggen in de matten. Dit zorgt ervoor dat de originele bekleding niet vuil raakt. Daarnaast zijn de matten handig voor wanneer er met een hond gereisd wordt. De matten zijn voorzien van een antisliplaag tegen het verschuiven van bijvoorbeeld een boodschappenkrat

 

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP