Originele accessoires FCA-groep

Originele accessoires FCA-groep

Wist u dat u originele accessoires gewoon bij Buren Hallum Automaterialen B.V. kunt bestellen? Hieronder een kleine greep uit ons assortiment.

Velgensets
Alle originele velgensets van de FCA-groep kunnen wij u leveren. Ook de momenteel erg populaire ‘Performance’ velgencombinatie van de Giulia, velgen die lijken op de Quadrifoglio velgen, kunnen wij u aanbieden. Een voorbeeld van deze velg treft u hiernaast. U vindt deze velgenset onder nummer 60002093096 in onze webshop.

Merchandise
In het assortiment ‘merchandise’ treft u onder andere sleutelcovers, sleutelhangers, ventieldopjes en nog veel meer. Zo hebben wij ventieldopjes met Alfa Romeo logo, maar ook mooie rode sleutelbehuizingen voor Fiat-sleutels. Wij kunnen veel van deze accessoires ook in een alternatief merk leveren.

Emblemen
Buren Hallum heeft diverse originele emblemen op voorraad. Mocht uw klant ergens specifiek naar op zoek zijn, laat het ons weten. We zoeken het graag uit.

Spoilers en sideskirts
Uw klant wil het uiterlijk van zijn of haar auto meer personaliseren? Kies dan voor originele spoilers of sideskirts. Vraag de verkoopafdeling naar de mogelijkheden.

Grillen, spiegelkappen en carbon accessoires
Daarnaast levert Buren Hallum originele ‘Miron’ accessoires voor de Giulia en Stelvio. Deze lijn omvat onder andere donkere spiegelkappen en een donkere grill. Download hier het ‘Miron’ accessoires overzicht. Tevens zijn er carbon spiegelkappen beschikbaar voor de Alfa Romeo MiTo en Giulietta. Voor meer mogelijkheden of bij vragen kunt u altijd contact opnemen met de verkoopafdeling op telefoonnummer 058-2948970 of via e-mail verkoop@buren-hallum.nl.

 

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP