Spiegels Fiat Ducato MY 2014

Spiegels Fiat Ducato MY 2014

De nieuwe Fiat Ducato MY 2014 is voorzien van dezelfde buitenspiegels die ook toegepast worden voor de Fiat Ducato 2006. En als officiële Magneti Marelli importeur kunnen wij verschillende type buitenspiegels leveren van originele kwaliteit tegen een gunstige prijs. Vanzelfsprekend zijn deze buitenspiegels ook geschikt voor Ducato campers.

fiatducato0001

Ook andere originele onderdelen en accessoires als imperialen (dakdragers), trappen en sidebars (aluminium en RVS) voor bedrijfswagens kunt u bestellen bij Buren Hallum Automaterialen. Voor diverse uitvoeringen van bedrijfswagens is het tevens mogelijk om kwalitatief hoogwaardige mattensets  (inclusief logo)  te bestellen bij Buren Hallum Automaterialen.

Ook trekhaken voor bedrijfswagens van de Fiat groep bestelt u bij Buren Hallum Automaterialen, in de meeste gevallen worden deze binnen drie dagen bij u bezorgd

Inmiddels beschikken wij over een breed productaanbod aan originele onderdelen. Indien het onderdeel wat u nodig heeft niet op voorraad is, kunnen wij het doorgaans snel aan u leveren! Bent u op zoek naar een onderdeel voor uw bedrijfswagen? Neem dan contact met ons op.

Bestellen

Nog geen inloggegevens?

Vraag ze hieronder aan via het formulier

Een moment geduld aub.

Buren Hallum Automaterialen levert geen onderdelen aan particulieren. U kunt echter wel bij één van de Magneti Marelli Checkstar specialisten terecht voor uw onderdelen. In het overzicht van de Checkstar Partners kunt u bekijken of er een Checkstar specialist bij u in de buurt gevestigd is.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen

Tel: 0031 (58) 294 89 70

info@buren-hallum.nl

Contact per email

Een moment geduld aub.
Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP