Bestel uw Brink trekhaken bij Buren Hallum Automaterialen

Bestel uw Brink trekhaken bij Buren Hallum Automaterialen

51081237Brink trekhaken bestelt u eenvoudig bij Buren Hallum Automaterialen. Brink trekhaken heeft al decennia lang een bijzonder goede reputatie op het gebied van kwalitatief hoogwaardige trekhaken. Vanaf heden vindt u bovenaan de webshop een speciale knop voor trekhaken. Met behulp van het kenteken van de auto vindt u de juiste trekhaak en kabelset. Daarnaast ziet u of wij de trekhaak op voorraad hebben.

Naast trekhaken voor de gebruikelijke merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia, kunnen wij ook trekhaken leveren voor andere automerken. De trekhaken zijn zowel vast als afneembaar leverbaar. Ze kunnen worden voorzien van een 7- of 13-polige kabelset. Indien u uw trekhaken of kabelsets bij Buren Hallum Automaterialen bestelt, zullen deze, mits deze beschikbaar zijn, binnen twee werkdagen bij u afgeleverd worden.

De trekhaken zijn eenvoudig te monteren en zijn in lijn met het design van de auto. Er kan direct gebruik gemaakt worden van de trekhaak. Het maakt niet uit of de trekhaak is bestemd voor vrije tijd of professionele doeleinden, ze gaan vele jaren mee.

Bekijk onze trekhaken brochure of neem contact op met Buren Hallum Automaterialen voor meer informatie.

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP