Uw leverancier voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia onderdelen

Uw leverancier voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia onderdelen

overzicht filtersAl sinds 1984 is Buren Hallum Automaterialen actief op het gebied van auto onderdelen voor Italiaanse auto’s.  In de loop der jaren is naast een groot assortiment ook een schat aan ervaring opgebouwd.  In het assortiment zijn diverse fastmovers aanwezig, zoals bijvoorbeeld filters, remdelen en verlichtingsdelen.

Wij kunnen alle onderdelen van Fiat, Alfa Romeo en Lancia leveren. Indien een product niet op voorraad is bij ons, kunnen wij het met een zeer korte levertijd voor u bestellen. In de meeste gevallen zal het onderdeel al binnen 2 à 3 werkdagen bij u afgeleverd worden.

Buren Hallum Automaterialen levert zowel originele- als aftermarket onderdelen. Enkele leveranciers van aftermarket-delen zijn bijvoorbeeld Magneti Marelli, Dayco, Clean Filters en Valeo. Deze producenten leveren louter onderdelen van OE-kwaliteit.

Naast de meer gebruikelijke auto onderdelen, kan Buren Hallum Automaterialen u tevens van accessoires en tuningdelen voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia voorzien.

Neem een kijkje in het productoverzicht voor de onderdelen die wij aan u kunnen leveren!

Bekijk ook deze producten

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP