Auto onderdelen

Auto onderdelen

Buren Hallum Automaterialen levert auto onderdelen voor zowel personenwagens, bedrijfswagens en campers. Voor de merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia en Abarth hebben wij in ons ruime magazijn een compleet aanbod aan onderdelen. Het productaanbod bestaat uit zowel originele als eerste montage onderdelen.

Als officiële leverancier van Magneti Marelli kan Buren Hallum Automaterialen onderdelen leveren van originele kwaliteit tegen een gunstige prijs. Ook bekende topmerken zoals Valeo, Dayco, Clean Filters en Bosch zijn vertegenwoordigd in ons productgamma. Hierdoor bent u er zeker van dat u uitsluitend auto onderdelen van hoogwaardige kwaliteit zult ontvangen als u deze bij ons bestelt.

Hoewel wij gespecialiseerd zijn in onderdelen voor Italiaanse auto’s, kunnen wij Magneti Marelli onderdelen van andere automerken voor u bestellen. Deze onderdelen bestellen wij rechtstreeks uit Italië en kunnen wij een dag later al in huis hebben. Bent u op zoek naar een specifiek Magneti Marelli onderdeel? Neem dan contact op met Buren Hallum Automaterialen.

Turbo

Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Abarth auto onderdelen

Ons leveringsprogramma voor personenwagens bestaat uit onderdelen voor de Italiaanse automerken Fiat, Alfa Romeo en Lancia en Abarth. Als specialist op het gebied van deze auto’s, is Buren Hallum Automaterialen dan ook bij uitstek het adres voor auto onderdelen. Naast het feit dat wij over een compleet productaanbod beschikken, zijn onze medewerkers u ten allen tijde bereid te helpen om het juiste onderdeel voor u te vinden.

Klik hier voor meer informatie over Fiat, Alfa Romeo en Lancia auto onderdelen

Bedrijfswagens van de Fiat groep

Omdat een flink aantal servicebedrijven gebruik maakt van Fiat bedrijfswagens, zoals bijvoorbeeld de Fiat Ducato, Fiat Fiorino en Fiat Doblo, hebben wij in ons productaanbod ook onderdelen voor bedrijfswagens opgenomen. Naast vervangingsonderdelen kunnen wij u tevens diverse accessoires leveren. Externe accessoires zoals imperialen, sidebars en trappen stellen diverse soorten bedrijven in staat hun klanten optimale service te verlenen.

Klik hier voor meer informatie over onderdelen voor Fiat Bedrijfswagens

Camperonderdelen voor de Fiat groep

In Nederland wordt de camper steeds populairder, de afgelopen jaren is het aantal campers op de Nederlandse wegen enorm gestegen. De Fiat Ducato is in dit segment één van de meest verkochte voertuigen.  Ook op het gebied van onderdelen voor campers biedt Buren Hallum Automaterialen een breed assortiment aan. Onderdelen die niet op voorraad zijn, kunnen we uiteraard voor u bestellen. Evenals diverse accessoires die voor campers beschikbaar zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan fietsdragers.

Klik hier voor meer informatie over Fiat Camper onderdelen

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP