Checkstar

Checkstar

monteur checkstar

Checkstar is het officiële autoservice netwerk van de Italiaanse onderdelenproducent Magneti Marelli dat sinds 2009 ook in Nederland aanwezig is. Wereldwijd zijn er meer dan 5.500 autobedrijven aangesloten als Checkstar servicepartner. Magneti Marelli is producent van originele auto onderdelen van alle gerenommeerde autofabrikanten. Magneti Marelli is daarnaast dé huisleverancier voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Vandaar dat er alleen al in Italië meer dan 3.500 Checkstar servicepartners zijn gevestigd.

In Nederland bestaat het Checkstar servicenetwerk uitsluitend uit partners die zijn gespecialiseerd in de Italiaanse automerken Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Naast deze Italiaanse bolides, zijn de Checkstar specialisten ook prima in staat om onderhoud en service te verlenen voor andere automerken.

Servicegericht, deskundig, vertrouwd

Magneti Marelli ondersteunt de Checkstar specialisten door middel van technische- en commerciële trainingen, diagnoseapparatuur en vervangingsonderdelen van originele kwaliteit. De aangesloten partners zijn hierdoor zeer deskundig, en in het bezit van een goed uitgeruste werkplaats.

De belangrijkste waarden binnen het werkplaatsconcept zijn deskundigheid, servicegerichtheid en betrouwbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat klanten zich thuis voelen bij de aangesloten garagebedrijven.

Voor meer informatie over het Checkstar netwerk kunt u terecht op de officiële website van Checkstar Nederland. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Buren Hallum Automaterialen.

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP