Checkstar partners

Checkstar partners

FiaitaliaAan de selectie van Checkstar partners wordt de uiterste zorg besteedt. Het accent bij de Checkstar garages ligt op professionaliteit, kwaliteit, deskundigheid en service. Alle aangesloten partners zijn gespecialiseerd in de merken Fiat, Alfa Romeo en/of Lancia. Het Italiaanse Magneti Marelli sluit hierbij natuurlijk naadloos aan. Zoals bekend, is Magneti Marelli een belangrijke eerste montage fabrikant voor de drie genoemde merken en ook voor de meeste niet-Italiaanse autoproducenten.

Bent u benieuwd of er een Checkstar specialist bij u in de buurt is te vinden?  Bekijk dan het overzicht van de Checkstar Partners.

Wat biedt een Checkstar specialist?

Naast de bovengenoemde kwalificaties beschikken alle Checkstar specialisten over een geheel up-to-date en goed uitgeruste werkplaats. De monteurs maken hierdoor gebruik van de modernste apparatuur. De onderdelen die gebruikt worden zijn altijd origineel of daaraan gelijkwaardig. De Checkstar specialisten beschikken dankzij de samenwerking met Magneti Marelli over extra technische kennis. Bij hen zijn nu ook alle Magneti Marelli producten te verkrijgen, zoals elektronische en slijtage onderdelen, verlichtingsdelen, koelingsdelen, schokbrekers en accu’s. Voor onderhoud, reparaties en onderdelen van Fiat, Alfa Romeo en Lancia modellen is de Checkstar specialist bij uitstek een betrouwbaar adres.

Checkstar specialisten hanteren scherp concurrerende prijzen voor de onderdelen, tuningdelen en accessoires zoals lichtmetalen velgen, uitlaten, remschijven, verlagingskits en dergelijke. Hiermee kan iedere Italiaanse bolide van een geheel eigen uitstraling voorzien worden. Vanwege de persoonlijke benadering heeft u veelal ook direct contact met uw Checkstar specialist. Met zijn enthousiaste team draagt hij Italiaanse auto’s een warm hart toe. Mike MeijerDe Italiaanse automodellen kennen zij uitstekend, waardoor ze in staat zijn snel en vakkundig een diagnose te stellen bij eventuele problemen en/of storingen. Veelal zijn reparaties ook snel verholpen omdat de benodigde onderdelen al klaar liggen in het magazijn. Kortom, redenen genoeg om eens langs te gaan bij of een afspraak te maken met een van de 45 Checkstar specialisten.

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP