Voordelen Checkstar voor consumenten

Voordelen Checkstar voor consumenten

Omslagfoto marelli

Als consument is het verstandig om het onderhoud aan uw Fiat, Alfa Romeo, Lancia en/of andere Italiaanse auto bij Checkstar uit te laten voeren.

Garages die zijn aangesloten bij het Checkstar autoservicenetwerk zijn gespecialiseerd in Fiat, Alfa Romeo en Lancia, maar hebben daarnaast ook de expertise en gereedschappen in huis om alle andere merken auto’s van service en onderhoud te voorzien.

De Checkstar partners beschikken over goed opgeleide en ervaren monteurs, waardoor schades en defecten snel vastgesteld en verholpen kunnen worden. U zult snel de weg weer kunnen vervolgen met uw eigen auto.

Naast het feit dat het personeel van de Checkstar partners technisch sterk zijn onderlegd, zult u merken dat u op een vriendelijke en behulpzame wijze wordt geholpen bij de Checkstar partners. Als begeleider en ondersteuner van het Checkstar netwerk  vinden wij het belangrijk dat u zich thuis voelt bij alle aangesloten autobedrijven. We doen er daarom alles aan om ervoor te zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van het rijden in uw auto.

Meer informatie over het Checkstar autoservicenetwerk kunt u vinden op de officiële Checkstar website.

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP