Voordelen voor Checkstarpartners

Voordelen voor Checkstarpartners

MMPotpourri

De Checkstarformule is een autoservice netwerk waarbij partners een grote mate van vrijheid behouden. Aangesloten garages worden weinig verplichtingen opgelegd, omdat wij van mening zijn dat de eigen identiteit van het autobedrijf behouden moet blijven.

Aangesloten garagebedrijven worden door Magneti Marelli en Buren Hallum Automaterialen ondersteund, zowel op technisch- als commercieel gebied.

Technische ondersteuning

Om te anticiperen op de nieuwste ontwikkelingen binnen de autobranche en de meest moderne en innovatieve apparatuur effectief te leren gebruiken, worden de aangesloten partners hierin begeleid. Dit gebeurt zowel door Magneti Marelli als door Buren Hallum Automaterialen. Door werkplaatsapparatuur beschikbaar te stellen en technische trainingen te verzorgen, zijn alle Checkstar Partners voorzien van de kennis en apparatuur om ook de meest moderne auto’s van service en onderhoud te kunnen voorzien. Indien u vragen heeft over de technische ondersteuning kunt u meer lezen op de Checkstar website of contact met ons opnemen.

Commerciële ondersteuning

Certificaten

Naast technische ondersteuning halen de Checkstar partners een commercieel voordeel uit de aansluiting bij het netwerk.  Checkstar partners worden namelijk door Magneti Marelli en Buren Hallum Automaterialen ondersteund in de externe communicatie naar klanten. Zo is er een groot aantal communicatiemiddelen beschikbaar voor de Checkstar partners, hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld online ondersteuning, advertenties in vakbladen en aankleding voor het pand.  Voor meer informatie met betrekking tot commerciële ondersteuning kunt u terecht op de Checkstar website  of contact met ons opnemen.

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP