Iveco Daily onderdelen

Iveco Daily onderdelen


Buren Hallum is al jaren een toonaangevende leverancier van onderdelen voor campers en bedrijfswagens op basis van de Fiat Ducato, Peugeot Boxer, Citroën Jumper en daar voegen wij nu ook Iveco Daily aan toe. Voor deze merken hebben wij in ons ruime magazijn een compleet aanbod aan onderdelen op voorraad. Het productaanbod bestaat uit zowel originele als eerste montage onderdelen.

Als officiële leverancier van Magneti Marelli en Eni kan Buren Hallum onderdelen leveren van originele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Ook bekende topmerken zoals Dayco, Clean Filters en TRW. Brink trekhaken zijn vertegenwoordigd in ons productgamma.

Hoewel wij specialist zijn in onderdelen voor Italiaanse automerken, kunnen wij ook Magneti Marelli onderdelen, Brink trekhaken, Eni Smeermiddelen en kabelreparatiesets voor andere merken leveren. Deze onderdelen bestellen wij rechtstreeks bij onze leveranciers. Deze zijn vaak snel te leveren. Bent u op zoek naar een specifiek onderdeel? Neem dan contact op met één van onze medewerkers.Contact per email

Een moment geduld aub.
Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP