• Sjors Magazijn

  Het bewijs dat snel en netjes wel degelijk samengaan. Al meer dan 13 jaar zorgt hij ervoor dat u uw zendingen netjes en correct ontvangt. Daarnaast is hij het gezicht aan de balie van Buren Hallum. Passies naast zijn werk: Ajax en Coca Cola

 • Armand Magazijn

  Zag zijn toekomst bij de Marechaussee maar kwam erachter dat er voor hem bij Buren Hallum ook genoeg uitdaging ligt. Hij is hier dus gewoon gebleven. Armand maakt met afstand de meeste meters in het magazijn. Houdt van fit en gezond.

 • Marten Magazijn

  Marten hebben we in 2011 tussen de paprika’s weggeplukt. Het Alfa-gevoel is er bij hem met de paplepel ingegoten. Hij blijft echter wel kritisch als het gaat over de ontwikkelingen van dit merk. Marten is trouwens altijd kritisch. En dat is goed.

 • Gert Jan Magazijn

  Gert Jan houdt zich bezig met de dagelijkse werkzaamheden in het magazijn. In zijn vrije tijd maakt hij graag een tocht op zijn motor, daarnaast heeft hij passies voor Formule 1 en Stockcar racing.

 • Frans Magazijn

  Frans is verantwoordelijk voor de binnenkomende goederen, hij controleert deze en zorgt dat deze goederen een goede plek krijgen in ons magazijn. Frans zijn grootste passies? Feyenoord en vissen.

 • Doeke Magazijn

  Zorgt voor de stroomlijn in het magazijn. Als eindverantwoordelijke neemt hij het voortouw als het gaat om de indeling, organisatie en werkwijze op de werkvloer. Hij heeft een hekel aan niets doen en is naast zijn werk vaak bezig met tuinieren, op stap gaan met de camper en “zijn” band District 7 .

 • Hylco Inkoop

  Een echte allrounder. Doet nu inkoop buitenland en deed voorheen ook inkoop binnenland erbij. Hylco heeft ook nog verkoop, boekhoudkundige, technisch en ja, wat voor kwaliteiten al niet meer. De kreet: “Hylco, weet jij ……..”, is hier dan ook regelmatig te horen. Houdt van auto’s en uitwaaien.

 • Lieuwe Verkoop/Inkoop

  Lieuwe is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Hij slaagt er bijna altijd in om de klant te helpen, ook al lijkt dat soms onmogelijk. Tussendoor doet hij nog inkoop binnenland en weet hij door zijn technische praktijkervaring vaak net even wat meer dan een ander. Passie? Sleutelen natuurlijk!

 • Alex Verkoop

  Is sinds oktober 2014 uw aanspreekpunt op de verkoop. Met ruim 15 jaar ervaring met Fiat onderdelen zal hij er zeker in slagen om u verder te helpen. Naast passies voor watersport, voetbal en schaatsen (shorttrack), kookt hij graag.

 • Nick Marketing

  Is sinds oktober 2014 werkzaam bij Buren Hallum. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de marketing werkzaamheden. In zijn vrije tijd besteedt hij graag aandacht aan voetballen en muziek. Daarnaast ontwikkelt hij zich graag verder in grafische vormgeving.

 • Fredau Administratie

  Zij zorgt ervoor dat alles wat binnen het bedrijf gebeurt, op papier ook nog enigszins de moeite waard is. Door haar kan de accountant zo ongeveer wel thuis blijven. Krijgt u nog geld van ons of krijgen wij nog geld van u? Fredau regelt het allemaal. ’s Nachts droomt Fredau van een roze Fiat 500.

 • Marcel Vertegenwoordiger

  Als broekie al bij Buren Hallum en na de uitvinding van het navigatiesysteem het gezicht van Buren Hallum voor de noordelijke klanten. Marcel vindt het belangrijk dat de klanten tevreden zijn en stelt dan ook alles in het werk om dit zo te houden. Hij voetbalt nog op niveau en ’s zomers vaart hij.

 • Walter Vertegenwoordiger

  Al weer meer dan 10 jaar het gezicht van Buren Hallum voor Zuid-Nederland. Door zijn enthousiasme heeft hij door de jaren heen al menig klant aan zich weten te binden. Walter denkt altijd mee met de klant en weet deze op een goede manier te adviseren. Walter heeft een passie voor auto’s, auto’s en auto’s.

 • Hendrik Magazijn

  Hendrik is verantwoordelijk voor de binnenkomende goederen, daarnaast ondersteunt hij de andere dagelijkse werkzaamheden in het magazijn.

 • Erik Verkoop

  Erik is verantwoordelijk voor de webshop bestellingen. Daarnaast is hij met zijn ruime ervaring bij Fiat uw aanspreekpunt op de verkoop. grootste passie van Erik? Fiat!

 • Sjoerd Eigenaar

  Sjoerd vindt het erg prettig om samen met het huidige team de klanten te bedienen. “Je werkt een groot gedeelte van je leven, dan kun je het maar beter naar de zin hebben”. Hij vindt het belangrijk dat iedereen tevreden is, inclusief hijzelf. Buiten zijn werk heeft hij nog tijd voor voetballen en zijn gezinsleven.

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP