Bestel uw Thule trekhaken bij Buren Hallum Automaterialen

Bestel uw Thule trekhaken bij Buren Hallum Automaterialen

Ook voor trekhaken kunt u terecht bij Buren Hallum Automaterialen. Naast trekhaken voor de gebruikelijke merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia, kunnen we u ook voorzien van trekhaken voor andere automerken. De trekhaken die wij leveren zijn van het merk Thule, dat al decennia lang een bijzonder goede reputatie heeft op het gebied van kwalitatief hoogwaardige trekhaken.

51081237

Wij kunnen trekhaken en kabelsets leveren zonder al te lange levertijd. Aan de hand van het kenteken van de auto, kunnen wij exact bepalen welke trekhaak bij een specifieke auto past. De trekhaken zijn zowel vast als afneembaar leverbaar en kunnen voorzien worden van een 7- of 13-polige kabelset. Indien u uw trekhaken bij Buren Hallum Automaterialen bestelt zullen deze, mits deze beschikbaar zijn, binnen twee werkdagen bij u afgeleverd worden.

De trekhaken zijn eenvoudig te monteren en zijn in lijn met het design van de auto. Er kan direct gebruik gemaakt worden van de trekhaak. Het maakt niet uit of de trekhaak is bestemd voor vrije tijd of professionele doeleinden, ze gaan vele jaren mee.

Bekijk ons trekhaken overzicht of neem contact op met Buren Hallum Automaterialen voor meer informatie!

Contact per email

Een moment geduld aub.
Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP