Exclusief bij Buren Hallum Automaterialen: Kabel reparatiesets Fiat/Alfa/Lancia

Exclusief bij Buren Hallum Automaterialen: Kabel reparatiesets Fiat/Alfa/Lancia

KabelsetHet aanbod van Buren Hallum Automaterialen op het gebied van kabelreparatiesets is opnieuw flink uitgebreid. Vanwege de grote vraag naar de reparatiesets die in het assortiment aanwezig waren, is er besloten om nog een aantal kabelreparatiesets aan het assortiment toe te voegen.

Vanaf nu is er voor bijna alle automerken wel een oplossing. Buren Hallum is een auto onderdelen groothandel die veel onderdelen aan autobedrijven levert. Wilt u ook onderdelen bestellen? Vraag dan een inlogcode voor onze webshop aan.

Uitbreiding assortiment kabelreparatiesets

Buren Hallum Automaterialen levert oorspronkelijk onderdelen voor auto’s van Italiaanse afkomst, waardoor in eerste instantie de focus lag op reparatiesets van de merken Fiat, Alfa Romeo en Lancia. Doordat veel autobedrijven gebruik maken van de praktische reparatiesets, hebben we het assortiment al snel uitgebreid met nieuwe sets welke ook voor andere automerken te gebruiken zijn.

Bent u benieuwd welke nieuwe kabelreparatiesets er beschikbaar zijn bij Buren Hallum Automaterialen? Neem dan een kijkje in de nieuwe catalogus van 2020.

Inlogcode aanvragen voor onze webshop?

Wilt u voordelig kabel reparatiesets bestellen en bij uw bedrijf laten leveren? Vraag dan een inlogcode aan voor de webshop. Dan kunnen wij u eenvoudig, voordelig en snel voorzien van nieuwe onderdelen.

Bestellen

Nog geen inloggegevens?

Vraag ze hieronder aan via het formulier

Een moment geduld aub.

Buren Hallum Automaterialen levert geen onderdelen aan particulieren. U kunt echter wel bij één van de Magneti Marelli Checkstar specialisten terecht voor uw onderdelen. In het overzicht van de Checkstar Partners kunt u bekijken of er een Checkstar specialist bij u in de buurt gevestigd is.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen

Tel: 0031 (58) 294 89 70

info@buren-hallum.nl

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP