Magneti Marelli Parkeersensor

Magneti Marelli Parkeersensor

ParkeersensorMenig weggebruiker ondervindt problemen om de auto netjes en zonder schade te parkeren. Voor deze mensen is een beetje hulp bij het parkeren geen overbodige luxe.

Buren Hallum Automaterialen kan de Magneti Marelli MM5-16 parkeersensor leveren. Deze parkeersensor is naar eigen voorkeur op de auto te monteren en zeer eenvoudig te bedienen. De bestuurder wordt via een display en een geluidssignaal op de hoogte gesteld van nabije obstakels bij het inparkeren.

De de kleur van de parkeersensor kan aangepast worden aan de kleur van uw auto. Het is wel verstandig om de drogende verf niet bloot te stellen aan al te hoge temperaturen, omdat op deze manier de ultrasone sensoren beschadigd kunnen raken.

In het pakket dat u ontvangt bij het bestellen van de Magneti Marelli parkeersensor, zijn handleidingen aanwezig voor het gebruik en monteren van de sensor. Ook zijn er bitjes voor de boormachine inbegrepen, waardoor u de parkeersensor eenvoudig zelf kunt installeren op uw auto!

Voor meer informatie: neem contact op met Buren Hallum Automaterialen.

Bestellen

Nog geen inloggegevens?

Vraag ze hieronder aan via het formulier

Een moment geduld aub.

Buren Hallum Automaterialen levert geen onderdelen aan particulieren. U kunt echter wel bij één van de Magneti Marelli Checkstar specialisten terecht voor uw onderdelen. In het overzicht van de Checkstar Partners kunt u bekijken of er een Checkstar specialist bij u in de buurt gevestigd is.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen

Tel: 0031 (58) 294 89 70

info@buren-hallum.nl

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP