Magneti Marelli Naked-Wisserbladen

Nu leverbaar: Magneti Marelli Naked-Flatblades

Naked FlatbladesBuren Hallum kan als officiële importeur van Magneti Marelli in Nederland als eerste de laatste generatie flatblades van deze fabrikant leveren. De nieuwe flatblades, genaamd ‘Naked-Flatblades, bieden voor zowel de consument als de garagehouder diverse voordelen en maken het daarom een zeer interessant product.

Maar liefst 95% van het wagenpark wordt afgedekt met slechts 14 referenties en 8 adapters. Hierdoor is het voor de garagehouder mogelijk om de voorraad op een lager niveau te houden. De Naked-Flatblades zijn voorzien van een nieuw design dat zorgt voor minder wrijving en geluid. Ook hebben de ruitenwisserbladen een langere levensduur en zijn ze gunstig geprijsd.

Voor de Naked-flatblades is een speciale adapterbox beschikbaar, waarin 80 adapters opgeslagen kunnen worden (10 van elke soort). Op deze manier heeft u altijd de juiste adapter binnen handbereik. Om uw adapterbox aan te vullen zijn alle adapters ook los te bestellen.

U kunt ook een bijbehorend rek bestellen waarin de flatblades opgehangen kunnen worden. Neem contact op met Buren Hallum Automaterialen voor het bestellen van de Naked-flatblades of neem een kijkje in de brochure voor meer informatie.

 

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP