Magneti Marelli onderdelen

Magneti Marelli onderdelen

magneti marelli onderdelen

Al meer dan 10 jaar is Buren Hallum Automaterialen exclusief importeur van auto onderdelen voor Magneti Marelli in Nederland.

Magneti Marelli is de producent van diverse originele auto onderdelen van alle gerenommeerde autofabrikanten. Magneti Marelli is de Italiaanse auto-onderdelenfabrikant en is dé huisleverancier voor Fiat, Alfa Romeo en Lancia.

Magneti Marelli vervangingsonderdelen

Magneti Marelli onderdelenNaast eerste montage onderdelen voor autofabrikanten produceert Magneti Marelli ook vervangingsonderdelen van originele kwaliteit of gelijkwaardig aan originele kwaliteit. Het productgamma is verdeeld in elektronica, mechanica, carrosserie en onderhoudsdelen.

Magneti Marelli levert ook apparatuur voor in de werkplaats. De volgende werkplaatsapparatuur is beschikbaar:

  • Diagnose apparatuur: de Smart-, de Logic- en de Vision tester;
  • Ozone Maker: interieurreiniging apparaat d.m.v. ozon;
  • Professionele accutesters.

Magneti Marelli catalogus

Als u op zoek bent naar een specifiek auto onderdeel van Magneti Marelli dan kunt u de verschillende catalogi raadplegen.  Kunt u een onderdeel niet terugvinden? Of heeft u een specifieke vraag over auto onderdelen of werkplaatsapparatuur van Magneti Marelli? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Bestellen

Nog geen inloggegevens?

Vraag ze hieronder aan via het formulier

Een moment geduld aub.

Buren Hallum Automaterialen levert geen onderdelen aan particulieren. U kunt echter wel bij één van de Magneti Marelli Checkstar specialisten terecht voor uw onderdelen. In het overzicht van de Checkstar Partners kunt u bekijken of er een Checkstar specialist bij u in de buurt gevestigd is.

Bezig met laden van kaart...

Bezig met laden

U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen

Tel: 0031 (58) 294 89 70

info@buren-hallum.nl

Buren Hallum Automaterialen 058 294 8970
Einsteinweg 1 Leeuwarden, 8912AP